Accessoires

Pasen
Kerst
Naambordjes
Drents weerbericht-bord

Binnen meubelen

Badkamermeubelen
Barren
Barsets
Bedden
Binnenbanken
Bureaus
Dieren meubelen
Eetkamertafels
Kasten
Kinderkamers
Nachtkastjes
Salontafels
Sidetables
Speeltafels kinderen
Statafels
Tijdschriftenrek
TV-meubelen
Vensterbanken
Wandborden
Wandmeubelen
Zuilen

Buiten meubelen

Banken
Barsets
Bloembakken
Container ombouwen
Junior
Krukken
Loungebanken
Picknicktafels
Statafels
Stoelen
Tafels
Tuinsets
Zuilen

Hekken

Hekken

Overkappingen

Overkappingen

Tuinschuurtjes

Tuinschuurtjes

 

De meubelen

Alle meubelen van DrentsHout worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw persoonlijke wensen altijd verwerken in het meubel van uw keuze. Bijvoorbeeld op het gebied van maten, uitvoering, keuze van het materiaal en afwerking.

Soorten hout

U kunt zelf kiezen van welk hout uw meubel gemaakt wordt. De meest gebruikte soorten hout zijn nieuw steigerhout en gebruikt steiger- of sloophout. Een combinatie van verschillende houtsoorten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.  

Afwerking / wash

Uw meubel wordt voor levering netjes door ons afgewerkt. Eventuele boorgaten worden zo goed als onzichtbaar weggewerkt. Tot slot wordt uw meubel met de hand afgeschuurd zodat er geen splinters kunnen ontstaan.

U kunt ervoor kiezen om uw meubel door ons nog verder te laten afwerken. Bijvoorbeeld met een wash. Uw meubel is dan meteen voorzien van een beschermde en waterafstotende laag. Als u kiest voor een wash zorgt dat ook voor een chique of juist meer een stoere uitstraling.

Naast de afwerking met een wash is ook behandeling met een beits of dekkende verf mogelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Het meubel van mijn wensen staat niet op de website

DrentsHout biedt volop keuze en mogelijkheden in meubelen. Niet alles van wat wij kunnen maken, staat op deze website. Staat het meubel van uw wensen er nog niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.