Accessoires

Pasen
Kerst
Naambordjes
Drents weerbericht-bord

Binnen meubelen

Badkamermeubelen
Barren
Barsets
Bedden
Binnenbanken
Bureaus
Dieren meubelen
Eetkamertafels
Kasten
Kinderkamers
Nachtkastjes
Salontafels
Sidetables
Speeltafels kinderen
Statafels
Tijdschriftenrek
TV-meubelen
Vensterbanken
Wandborden
Wandmeubelen
Zuilen

Buiten meubelen

Banken
Barsets
Bloembakken
Container ombouwen
Junior
Krukken
Loungebanken
Picknicktafels
Statafels
Stoelen
Tafels
Tuinsets
Zuilen

Hekken

Hekken

Overkappingen

Overkappingen

Tuinschuurtjes

Tuinschuurtjes

 

Klantenservice/ contact

DrentsHout is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: +31 (0) 6 53 44 39 34.

U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen op: info@drentshout.nl of een bericht achter laten via het contactformulier op deze website.

Levertijden

DrentsHout levert maatwerk in meubelen. De levertijden zijn dan ook afhankelijk van het aantal opdrachten. U kunt van te voren opvragen wat de levertijd van uw meubel is. Uiteraard streven wij naar een zo kort mogelijke levertijd.  

Offerte

U kunt via de site ook een offerte aanvragen. U ontvangt dan een heldere offerte op basis van uw persoonlijke wensen voor het meubel/ de meubels. U weet dan precies waar u aan toe bent en op basis van de offerte kunt u de bestelling definitief maken.

Prijzen

De prijzen van onze meubelen zijn altijd inclusief 21% BTW.

Betaling

Voordat u uw meubel kunt ophalen, ontvangt u de factuur via een e-mail. Op de factuur staat het rekeningnummer waarop u het bedrag kunt overmaken. Uw betaling dient bij ons ontvangen te zijn voordat u het meubel komt ophalen.

Bezorging

De prijzen van de meubelen op deze website zijn exclusief bezorgkosten. Wilt u uw meubel liever laten bezorgen? Afhankelijk van het afleveradres rekenen wij hier bezorgkosten voor. Uiteraard maken wij over deze kosten van te voren met u een heldere afspraak.

Vragen?

Heeft u tijdens de levertijd vragen over uw meubel? U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@drentshout.nl. Het beantwoorden van uw vraag gaat het snelst wanneer u het ordernummer bij uw vraag vermeld. Deze kunt u vinden op uw offerte en/of factuur.