Accessoires

Pasen
Kerst
Naambordjes
Drents weerbericht-bord

Binnen meubelen

Badkamermeubelen
Barren
Barsets
Bedden
Binnenbanken
Bureaus
Dieren meubelen
Eetkamertafels
Kasten
Kinderkamers
Nachtkastjes
Salontafels
Sidetables
Speeltafels kinderen
Statafels
Tijdschriftenrek
TV-meubelen
Vensterbanken
Wandborden
Wandmeubelen
Zuilen

Buiten meubelen

Banken
Barsets
Bloembakken
Container ombouwen
Junior
Krukken
Loungebanken
Picknicktafels
Statafels
Stoelen
Tafels
Tuinsets
Zuilen

Hekken

Hekken

Overkappingen

Overkappingen

Tuinschuurtjes

Tuinschuurtjes

 

Over DrentsHout

DrentsHout is gevestigd in een klein dorpje direct naast de Drentse hoofdstad Assen, namelijk Loon, en wordt geleid door Jeroen Klok.

Zijn plezier voor het werken met hout groeide uit tot een hobby en van daaruit tot een goed lopend bedrijf.

DrentsHout is gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten steiger- of sloophouten meubelen, overkappingen en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en precisie staan bij DrentsHout centraal.

Op basis van uw ideeën en wensen gaat Jeroen aan de slag om een meubel te maken wat volledig aansluit op uw verwachtingen. Uw meubel wordt met veel aandacht en vakmanschap gemaakt. Het eindresultaat is een duurzaam meubel waar u nog veel jaren plezier aan zult beleven. DrentsHout levert kwaliteitsmeubelen.

Onze materialen

De meubelen van DrentsHout worden gemaakt van duurzame materialen. Behalve nieuwe steigerplanken maken wij ook gebruik van oud/ gebruikt steigerhout. Daarnaast gebruiken wij sloophout van bijvoorbeeld oude pallets. Daarmee voorkomen wij onnodige vernietiging van nog bruikbaar hout waarmee wij meubelen kunnen maken met een heel bijzondere uitstraling.

In de toekomst zal DrentsHout zich nog meer gaan richten op de zoektocht naar bouwmaterialen die hergebruikt kunnen worden. Wij vinden het belangrijk om op een duurzame manier met hout om te gaan. Daarnaast biedt het hergebruik van hout de mogelijkheid om een meubel voor u te maken met een unieke uitstraling. 

Qua overkappingen is alles mogelijk, met allerlei soorten hout. 

Maatwerk

Op de website van DrentsHout vindt u verschillende voorbeelden van meubelen die door ons gemaakt zijn. Staat het meubel van uw wensen hier nog niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.